20 d’octubre del 2009

El bar de l'IES

Al 2004 es creà un servei de bar gestionat pels alumnes de batxillerat. Des dels inicis l'objectiu clau d'aquesta iniciativa era l'educació alimentària dels alumnes del centre, també es pretenia reduir a zero el consum d'alumini per a embolcallar entrepans, utilitzar la carmanyola per a dur l'esmorzar i  involucrar els alumnes en el manteniment i neteja de les dependències de l'IES. 

Inicialment el bar ja disponia d'un sistema de recollida selectiva de residus, però per tal de fomentar els bons hàbits s'han dut a terme noves iniciatives tals com l'increment del preu dels productes envasats en 10 cèntims (que són retornats en tornar l’envàs), fomentar el consum de fruita venent-la a 10 cèntims la peça, donar 10 cèntims d'euro per a cada embolcall retornat...
Mensualment el comitè ambiental i el cap d'estudis fan un seguiment del servei de bar. 
Per a més informació féu clic a l'enllaç: Presentació en Power Point del bar.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada