Al 2004 es creà un servei de bar gestionat pels alumnes de batxillerat. Des dels inicis l'objectiu clau d'aquesta iniciativa era l'educació alimentària dels alumnes del centre, també es pretenia reduir a zero el consum d'alumini per a embolcallar entrepans, utilitzar la carmanyola per a dur l'esmorzar i involucrar els alumnes en el manteniment i neteja de les dependències de l'IES.
Inicialment el bar ja disponia d'un sistema de recollida selectiva de residus, però per tal de fomentar els bons hàbits s'han dut a terme noves iniciatives tals com l'increment del preu dels productes envasats en 10 cèntims (que són retornats en tornar l’envàs), fomentar el consum de fruita venent-la a 10 cèntims la peça, donar 10 cèntims d'euro per a cada embolcall retornat...
Mensualment el comitè ambiental i el cap d'estudis fan un seguiment del servei de bar.
Per a més informació féu clic a l'enllaç: Presentació en Power Point del bar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada